Specialisaties, interessant man!

Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met communicatie te maken heeft. Maar aangezien communicatie heel breed is en er teveel paarse broeken en zogenaamd ‘creatieve geesten’ zijn die vinden dat ze ook maar alles kunnen hebben wij een specialisatie erbij.

Conflictbemiddeling

Onze medewerkers hebben ervaring in de juridische en politieke wereld. Hierin is debat en argumentatie van groot belang. Niet alleen de wijze waarop beargumenteerd volgens het standaard argumentatieschema wordt is belangrijk, ook de manier hoe een persoon zijn argumenten verteld zijn belangrijk.
Wij geloven erin dat conflictbemiddeling gaat over redelijkheid én een waterdichte argumentatie. Door goed en neutraal te inventariseren wat er mis is en waar het mis is gegaan zorgen wij voor de juiste aanpak om uw conflict op te lossen.

Communicatieadvies

Ook weer zo lekker breed. Maar wij doen het anders. Vaak zie je bij een communicatieadvies iemand staan met een moeilijk bril, die zoveel mogelijk Engelse termen de wereld in gooit om interessant te lijken. Wij snappen dat niet, er zijn immers genoeg Nederlandse woorden. Ons communicatieadvies is dan ook gebaseerd op het feit dat iedereen al kan communiceren maar dat er soms vanuit ‘beroepsdeformatie’ niet meer gekeken kan worden naar de perspectieven net buiten het werkveld of de branche.
Met een frisse blik zorgen wij voor een behapbaar pakket waarmee u uit de voeten kunt.

Contentspecialisten

Onze medewerkers hebben ook ervaring in de journalistiek en media. Hierdoor kunnen wij een totaalpakket maken én beheren voor u. Geen zorgen meer over het beheer van social media en geen zorgen meer over uitingen van uw bedrijf! U vraagt, wij draaien!
Door onze media ervaring in te zetten kunnen wij professionele films, podcasts, persberichten of blogs voor u verzorgen. Hierin kijken we altijd goed naar imago, doelgroep en het beoogde doel.

Woordvoering

Door de ervaring vanuit de juridische en politieke wereld te koppelen aan de ervaringen in de media komen wij met een vlottere en frisse aanpak voor uw woordvoering. Geen slap geneuzel, geen vage termen en geen woordvoerder die heel veel praat maar eigenlijk weinig zegt. Nee. Geen zin in. Zonde ook van onze tijd, nietwaar?
Onze woordvoering kenmerkt zich door het aanspreekbaar en vertrouwd maken van media met uw organisatie. Wij staan iedereen te woord en deinzen niet terug van een roze microfoon of consumentenprogramma op televisie. Uw organisatie is in goede handen.