Over ons

We zijn een niet alledaags bureau. Geen filterkoffie. Geen vaag gezwets. Met ballen verdedigen wij uw belang. Of het nou gaat om een conflict tussen u of een bedrijf. Of u wilt beter overkomen op social media. Wij regelen het.

Ballen

Soms heeft subtiliteit geen zin. Een olifant in een porseleinen kast werkt in sommige situaties heel goed. Door net buiten de kaders te denken én te doen komen wij verder. Hierbij gebruiken wij onze ervaring in Nederland én het buitenland. Zo zorgen wij dat u altijd goed in het daglicht komt te staan. Of het maanlicht, net wat u wenst.

Geen geneuzel

Wij zijn de branche zat. Er wordt teveel geneuzeld door paarse broeken. Mensen die lekker veilig communicatie hebben gestudeerd en vervolgens bij een groot bedrijf middelmatig werk hebben geleverd. Wij niet. Wij zijn niet gebonden aan de standaard regeltjes van die middelmatigheid. Wij trappen deuren in en bijten ons vast als een pitbull.

Interesse?

Snappen we, wij vinden ons verhaal ook wel gaaf klinken. Maar het maakt ons eigenlijk niet uit wat u vindt van het verhaal. Wat ons wel uitmaakt is wat anderen van ons werken vinden.

“Met veel lef hebben ze ons geholpen op social media. Het resultaat? Meer bereik!”

– Chris M. (Ondernemer, Frankrijk & Luxemburg)

“Het conflict dat ik had met een organisatie is goed afgelopen. Door out-of-the-box te denken kwamen ze tot betere resultaten!”

– Joy B. (Kok, Frankrijk)

“Geen geneuzel zeiden ze. Dat klopte. En dat filterkoffie ook. Een heerlijke espresso en een goede adviesnota om verder te gaan met mijn communicatiebeleid!”

– Ben S. (Hoofdredacteur, Nederland)

Contact opnemen?

Vinden we gezellig! Koffie vinden we lekker. Als u aangeeft of u melk of suiker wilt zetten wij de koffie klaar!